Adresseendring
Fyll ut mest mulig informasjon slik at vi enklest mulig kan finne deg og rette opp kontaktinformasjonen din.
Fyll inn opplysninger her
1000 tegn igjen

 Drammens Ølets Venner
...Norges største ølforening, for Norges eldste bryggeri

----------------------------------------------------------------------------------------                       
                    

Valgkomiteen vil bare minne på at forslag til valgkomiteen må være oss i hende innen den 31.01.2024.

Forslag sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gildehallen 2024

 

 

Salgsartikler

Grasrotandel  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  https://tshirtshop.no/produktkategori/drammenolets-venner/
 
 Aktiviteter du kan være med på:
For å delta på Skydning i Hokksund, ta kontakt med: Bente Jahrsengene - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ønsker du å være med på bowling i Drammen, meld deg på her: bowlinlagetkula@yahoo.no
Fiskarlaget Duppen i Drammensdistriktet:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fiskarlaget Floka for Oslodistriktet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedtekter for D.Ø.V. redigert 2023
Årsberetning for 2022
Regnskap for 2022
Protokoll for årsmøtet 2022

Drammens Ølets Venner samler ølentusiaster som mener det er viktig å ha et lokalt bryggeri tuftet på tradisjoner for godt håndverk og god kvalitet. Vi vil ha vårt eget bryggeri her i Drammen, - det er ingen selvfølge. Vi er Norges største venneforening for Norges eldste bryggeri med mer enn 44.000 medlemmer over store deler av landet!

D.Ø.V. består av flere underavdelinger for flere aktiviteter og interesseområder, som for eksempel:

  • Humlene
  • Den Gyldne Korks Orden
  • Den Drafnensiske Bayer Loge
  • Skydeselskabet Krut & Porcelain
  • Humlekoret
  • Bowlinglaget Kula
  • Rovfiskarlagene Floka i Oslo og Duppen i Drammen

D.Ø.V. har flere Stamsteder rundt i landet. Her arrangeres gjerne faste ukentlige klubbkvelder med ulike aktiviteter som for eksempel Quiz og 'åpnerringprosjektet'.  ....og ikke minst gode venner i hyggelig lag med Det Gode Brygg fra Drammen, - til medlemsvennlige priser!

 

Formålet for Drammens Ølets Venner er den kultiverte nytelse og
utbredelse av Det Gode Øl fra Drammen!

AassLogog

 

 Drammens Ølets Venner ble stiftet i 1984, da Aass Bryggeri feiret sitt 150 års jubileum. Det samme året mente prisdirektør Egil Bakke at det norske bryggerikartellet av 1935 var konkurranseregulerende, og dermed ulovlig. Kartellet ble derfor opphevet. Det betød at det ble konkurranse blant bryggeriene for første gang siden 1935. Etter 51 års samarbeid var det ingen konkurransetradisjon i bransjen.

På grunn av reklameforbudet som trådte i kraft i 1974, ble konkurransen da “ below the line activities”, i stedet for tradisjonelle reklametiltak.

Disse aktivitetene er for eksempel rabatter, pengebidrag, husleiegarantier o.s.v.. Dette passet de største bryggeriene meget bra. Det ble rått parti, og lille Aass Bryggeri i Drammen trengte alle de venner i kunne få. Drammens- Ølets Venner ble derfor stiftet, som et ledd i Aass Bryggeris jubileumsfeiring. Det ble lagt ut protokoll i Gildehallen, og det foregikk en hektisk “venner blant venner” verving.

I 1987 hadde foreningen fått 3.000 medlemmer, fikk et eget styre og ble en frittstående lokalpatriotisk forening med bevarelsen av ølet fra Aass i Drammen som hovedmål. Drammens Ølets Venner hadde i jubileumsåret 2014 over 40.000 medlemmer.

Vår offisielle facebookside finnes her: https://www.facebook.com/drammenbeer  Drammens Ølets Venner har organisasjonsnummer 913490797

Drammens Ølets Venner er medlem av NORØL (Norske ølvenners landsforbund) og  EBCU (European Beer Consumers Union)

Aass for oss !

AassNatt

SFbBox by psd to wordpress