Humlekoret!

Humlekoret er Drammens Ølets Venners kulturelle stolhet!

Den gode vise og den muntre allsang har en bred plass i godt selskap med det gode øl fra Aass. Hva var derfor mer naturlig enn at de ypperste sangtalentene i Drammens Ølets Venner slo seg sammen og dannet kor. Det ble gjort i 1992, og Drammens Ølets Venner hadde fått sitt blandede Humlekor                  

Hver onsdag samles et 20-talls korentusiastene til samvittighetsfulle øvelser på et stadig økende repertoar. Foruten den gode drikkevise spenner repertoaret fra kirkesang til torvopptredner. Et repertoar som er til glede for stadig flere lyttere, både innenfor og utenfor D.Ø.V.

Lyst til å bli medlem ?
Kravet er at du er glad i å synge, og er Humle-medlem. Det er en noteavgift på kr 3 600,- pr år. Påmelding til kan sendes pr elektronisk post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Under sine opptredener har Humlekoret deltatt sammen med artister som for eksempel Jonas Fjeld, Veslemøy Solberg, Sven Ohrvik og Louis Jacoby. Humlekoret er blant de institusjoner i Drammens Ølets Venner som gir innhold til begrepene:

KULTUR - TRADISJON - KVALITET

KOR30 2438 500x402

Humlekoret under feiring av 180-årsdagen for Aass Bryggeri,
- og 30-årsdagen for Drammens Ølets Venner!

 

 

 

 

 

SFbBox by psd to wordpress